Istoric

Fondată în 1915, Electrotehnica și-a extins domeniul de activitate de la instalații electrice simple, transformatoare, bobine, amplificatoare magnetice pentru sistemele de reglare automată (realizate înainte de apariția tiristorului), motoare, echipamente de sudare, la echipamente electronice de putere foarte performante.

Electrotehnica proiectează și produce echipamente pentru diferite aplicații tehnologice, în mare parte de înaltă complexitate, care asigură conversia energiei electrice prin modificarea parametrilor sursei de alimentare (valoare, frecvență sau formă de undă) sau transformarea ei într-o altă formă de energie (mecanică, chimică, radiantă, termică etc). Electrotehnica este unul dintre principalii producători români de echipamente electrice, transformatoare și bobine, cu o experiență de aproape 100 de ani în domeniu.

Misiunea noastră este de a oferi excelență prin produse și servicii livrate dintr-un mediu sigur și de tradiție. Scopul nostru este de a livra cele mai bune produse și servicii pentru a asigura satisfacția clientului. Noi prețuim personalul nostru ca resursa noastră cea mai importantă pe care o dezvoltăm continuu, respectăm întocmai procesele și verificările necesare de la materia primă până la produsul finit.

Orientată către client, Electrotehnica oferă clienților săi soluții accesibile pentru instalațiile și echipamentele noi, upgrade-uri și retro-fit-uri, pentru aplicațiile critice și periculoase, în amplasarea și modernizarea sistemelor existente. Electrotehnica este cunoscută pentru furnizarea de soluții pentru aplicațiile cele mai dificile și crearea de soluții fiabile, care economisesc timpul și banii clienților noștri.

Capabilitățile noastre includ proiectare - inginerie, confecționare - producție, asamblare - cablare, integrare de sisteme, testare și punere în funcțiune.

Dacă produsele de care aveți nevoie nu se găsesc în cataloagele de produse standard ale furnizorilor din piață, vă rugăm să discutați cererea dumneavoastră cu noi. Având încorporat un sistem complet și performant de la inginerie și proiectare până la execuție și punere în funcțiune, știm să reacționăm rapid la nevoile clientului și înțelegem schimbările rapide de pe piețele de astăzi având experiența proiectelor desfășurate pentru companiile dinamice orientate spre noi segmente de piață și punând accent pe calitate.

ELECTROTEHNICA Echipamente Electrice a stabilit în timp o reputație solidă prin calitate, fiabilitate și performanță, care a condus la relații pe termen lung cu companii importante din România și multinaționale.